Известие

Collapse
No announcement yet.

Намират ли се вече по-евтини носачи ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Към твърдящите че 159 е трошка имам 2 въпроса :
    Колко 159 (сто пеесе и деветки) строшихте ?
    Колко обяви в бг намирате за 159 на части ?
    Отговорете с цифри, без обяснения !!!

Пс Бати веднъж гледал един като яде кифла, много вкусна била...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Никоя кола не може да се определи, като трошка. Разбира се, че съществуват известни технически предпоставки за това, но основното си остава отношението на собственика и към нея.

Каква е тази ненавист бе, колеги? Досега плюехме по голфовете. Eто, че доживяхме да плюем и по това което уж ни обединява.

То не бяха спорове на тема 147 - 156 - 166 - 159.........
      То не бяха спорове JTD - TS

Що не погледнете, какво е в AO? Уж една марка, еднакви проблеми, но коренно различно отношение на собствениците.

Ето това е големият повод за размисъл.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:26.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        ...Каква е тази ненавист бе, колеги? Досега плюехме по голфовете. Eто, че доживяхме да плюем и по това което уж ни обединява.

То не бяха спорове на тема 147 - 156 - 166 - 159.........
        То не бяха спорове JTD - TS

Що не погледнете, какво е в AO? Уж една марка, еднакви проблеми, но коренно различно отношение на собствениците.

Ето това е големият повод за размисъл.
        В АО са предимно англичани, а тук сме си...

В тоя ред на мисли, онзи ден четох един виц, който много добре описва нещата случващи се тук във форума, а и като цяло в държавата :

Вуте хванал златната рибка и тя предложила да му изпълни три желания.

- Първо – рекъл Вуте – да умре кравата на комшията!

- Добре...

- Второ: да умре кравата на другио комшия!

- Ок!

- Трето: да умре и мойта крава!

- Това пък защо? – учудила се златната рибка.

- Че да нема отдека да си купат млеко!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          В АО са предимно англичани, а тук сме си...

В тоя ред на мисли, онзи ден четох един виц, който много добре описва нещата случващи се тук във форума, а и като цяло в държавата :

Вуте хванал златната рибка и тя предложила да му изпълни три желания.

- Първо – рекъл Вуте – да умре кравата на комшията!

- Добре...

- Второ: да умре кравата на другио комшия!

- Ок!

- Трето: да умре и мойта крава!

- Това пък защо? – учудила се златната рибка.

- Че да нема отдека да си купат млеко!
          Колкото и да ми е тъжно да го призная, за съжаление си прав Свельо
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

В тоя ред на мисли, сещам се и аз за един виц :
            Два глиста, баща и син, решили да излязат да види малкия малко свят. Излезли, малкия учуден рекъл :
            - Тате..., какво е това синьото ?
            - Небе !!!
            - Ех че красиво..., а това какво е зеленото ?
            - Трева !!!
            - А това там ?
            - Това е морето, моето момче .
            - Тате..., абе навън е толкова красиво, за къв уй сме се навряли у тоя гъз бе тате ???
            - Родина момчето ми, родина !!!
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

И аз да се включа малко - не очаквах, но работата с рециклирането стана - говорим за 4 те предни носача с тампони и тем подобни - ми колеги колата стана друга - няма го вече досадното тропане, скърцане, хлопане, абе с две думи преродих се за нормалната според мен цифра от 400 лв с труд и реглажи!
              Ако някой се интересува къде са правени - ще помагам с удоволствие на л.с!
              Поздрави!
              Да добавя само - колата е на 340 к, като това са първите ѝ интервенции по ходовата част!

Comment

И аз на 300+ на 159-ката смених долен ляв носач. И старият беше оргиналдЪ. Ма то това нормално щото първите десетина години от как са били произведени са карани само по хубави пътища.

По темата - турих Текнород, изпадна ми за 130 лв - чисто нов неразпечатван. Засега 1 месец всичко е топ. Старият ТРВ ще бъде рециклиран. Някой ако може да каже откъде мога да си взема оригинални тампони на прилична цена.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Малко офф и от мен.Сегашната ми 159-ка я карам от 1,5год и около 35к км,не съм пипал абсолютно нищо по колата като ходова част и засега е ок.На предната ми 156 за 2год и около 30к км правих само тампони на стаб.щанга.Между двете алфи имах 2бр бмв 5 е39 и 2бр ауди а6 ц5,еми не мога да се похваля със същото.Правил съм какво ли не,в какъв ли не аспект.
                  alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Тия хави с рециклажа явно не вършат работа. Шарнирите на долните носачи изкараха около 7к км или няма 3 месеца. В Ибей намерих долни носачи за около 170 паунда. Чакам ги и ще споделя как са.
                    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Гога, Каква марка са ?
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Е тия https://m.ebay.co.uk/itm/FOR-ALFA-RO...anner=1&_rdt=1
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• А втулките на горните носачи сменят ли се? И рентабилно ли е?

Comment

• Втулките се сменят, има ги като резервна част. Относно рентабилност..., за около 25лв можеш да ги смениш + 30(35) за рециклиране. Общо взето на цената на 1нов можеш да си отремонтираш 2та горни, ако си достатъчно сръчен сам да си ги монтираш, направо си е идеално.

Comment

• Има и една Heavy Duty серия на втулките, която е измислена да работи на усукване (по-добрият вариант за този тип носачи) и в общи линии забравяш за тези тампони, носача няма да хлопне докато не се разбие шарнира.
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• И аз наскоро попаднах на такъв носач. Марката е meyle.
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X